Onze bootcamp trainingen zijn populair!
Niet zo vreemd vinden wij; lekker samen sporten in de buitenlucht is leuk en gezond. Je krijgt les van ervaren personal trainers, als je regelmatig komt is succes gegarandeerd.
Geen lidmaatschap en een vriendelijk prijsje doen de rest!
Onze trainers ontwerpen elke maand een nieuwe les. Boksen en functionele oefeningen met stoere materialen zoals battle ropes, kettlebells, etc. zorgen voor een dynamisch geheel. De lesvorm, methodiek en differentiëren maken onze lessen geschikt voor beginners en gevorderden!
IJsselkade Zutphen zaterdag 09.30 uur.
Youplus - You+ - Vitaliteit op de werkvloer

Johnny Hesp

46 jaar

“De trainers zijn zeer betrokken en oprecht.”

Top sfeer en prachtige locatie! Er is oog voor de technische basis van de oefeningen, maar ze zijn tevens in staat je te motiveren om het maximale uit jezelf te halen. Boksen stoer en leerzaam.

Leonie Duivenbooden

32 jaar

“Eindelijk sporten met plezier!”

Eindelijk sporten met plezier! Je wordt goed begeleid, soms iets te goed.. maar dat geeft je achteraf juist een beter gevoel ;) Lekker buiten sporten en elke maand een ander programma.

Bryan Preusterink

26 jaar

“Personal Trainer You+”

Sport is echt mijn ding! Ik ben zelfs een jaar in Australië werkzaam geweest om te ervaren hoe men daar met fitness en gezondheid omgaat. Geweldig om mee te maken dat ik anderen inspireer!

Voordelen You+ Bootcamp

  • Buiten, dus corona-proof.
  • Prettige groepsdynamiek.
  • Premium personal trainers.
  • Voor beginners en gevorderden.
  • Meerdere lessen per week.
  • 10 rittenkaart, simpel en voordelig.