Door te trainen met EMS-technologie kun je de resultaten van een fitness training van 90 minuten in slechts 20 minuten bereiken! Tijdens de sessie worden je spieren gestimuleerd door elektroden, deze zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt. De begeleiding door onze personal trainers is afgestemd op jouw doelen en niveau.
Zondag 2 oktober ben je van harte welkom bij onze You+ studio in Warnsveld. We kunnen je dan uitgebreid informeren Electronic Muscle Stimulation en Personal Training. Ook is er de mogelijkheid om de apparatuur uit te proberen.
You-plus - personal training - open dag

Gerrit Montizaan

52 jaar

“Absoluut 100% geweldig en leuk!”

Na 3 maanden is het a way of living geworden, wil je lichaam niet meer anders. Realiseer me nu dat ik de beste ontdekking die ik de laatste jaren heb gedaan prijsgeef. Hopelijk blijven ze tijd voor me houden..

Hella van Dam

33 jaar

“Ideale training om fitter te worden”

EMS is ideaal! Corona proof, niet meer lang in een drukke gym. Ik heb artrose en kan met EMS trainen zonder mijn gewrichten zwaar te belasten.
Zeker fitter geworden!

Naomi Lichtenberg

25 jaar

You+ testimonial - Naomi

“Ik word sterker en de kilo’s vliegen eraf.”

Fijne begeleiding met PT waardoor het bijna altijd een feestje wordt om te gaan sporten! De coaching op voeding en herstel levert mij veel op. De prachtige bootcamp locaties werken motiverend.

VOORDELEN OPEN DAG

  • Eénvoudig kennismaken.
  • Exclusieve open dag korting.
  • Spectaculaire like&win actie.
  • EMS techniek uitproberen.
  • Kindervermaak, hapjes en drankjes.