De You+ Personal Trainers

You+ health & fitness is opgericht door Bas Streppel.
Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle heeft hij dé onderneming neergezet om zijn missie uit te dragen: zoveel mogelijk mensen fitter en gezonder maken!

Bas Streppel

Middels een HBO studie heeft Bas zijn onderwijsbevoegdheid en management kwaliteiten behaald. Daarnaast is hij zich persoonlijk blijven ontwikkelen, denk hierbij aan: yoga opleiding, personal training, gedrag, kickboksen, voeding-/-trainen op DNA basis, marketing, EMS training.
De combinatie van deze opleidingen komen goed tot uiting in zijn eigen lifestyle en van de vele mensen die hij persoonlijk heeft begeleid.

Bas is voormalig top-judoka en daardoor al sinds zijn vroege jeugd intensief met sport en gezondheid bezig. Op de basisschool had hij altijd 2 tassen bij zich.. de 2e tas gevuld met sportspullen om direct na schooltijd te gaan trainen! Wellicht vindt zijn bijzondere doorzettingsvermogen daar zijn oorsprong.

Als topsporter reis je vaak en maak je op sociaal gebied enorm veel mee, dat maakt jong volwassen. Reeds op 24 jarige leeftijd werd Bas ondernemer en exploiteerde 12 jaar succesvol zijn eigen fitnesscentrum. Daarna heeft hij als clubmanager en trainer laten zien hoe effectief zijn visie op fitness en gezondheid is. In de fitnessbranche wordt zelfs een door Bas ontwikkeld voedings- en beweegprogramma gebruikt: ‘Jouw DNA. Jouw Voeding.’ Een innovatieve methode, gebaseerd op een wangslijmtest, om effectief en duurzaam gezondheidsdoelstellingen te bereiken!

You-plus - personal training - de beste personal trainers - bas streppel

De 30/90 methodiek die Bas hanteert richt zich op de gebieden fysiek, voeding, gedrag en herstel. Daarbij zet hij zijn didactische vaardigheden in zodat je leert waarom we iets doen.

De zeer actieve lifestyle, energie en kennis van Bas heeft al vele mensen geïnspireerd tot een gezonde levensstijl. Middels You+ wil hij dit graag met nog meer mensen delen!

You-plus - personal training - de beste personal trainers - bryan Preusterink

Door personal training wil ik graag nog meer mensen laten ervaren hoe fijn het is om fit en energiek te zijn!

Bryan Preusterink

BE WHO YOU WANT TO BE
Mijn naam is Bryan Preusterink, personal trainer en ondernemer bij You+ personal training.
Ik ben er om je te helpen plussen, zowel fysiek als mentaal. 

IK MAAK SPORT OOK JOUW PASSIE
Sport is echt mijn ding! Al jong was ik op de voetbalvelden te vinden en zodra mijn leeftijd het toeliet zette ik mijn eerste stappen in the gym. Tijdens mijn CIOS opleiding werd fitness instructeur mijn bijbaan. Inmiddels ben fulltime werkzaam in de branche, voornamelijk als personal trainer. Omdat ik in mijn werk veel verschillende mensen tegenkom vind ik een brede ontwikkeling belangrijk. Ik ben zelfs een jaar in Australië werkzaam geweest om te ervaren hoe men daar met fitness en gezondheid omgaat. Team You+ houdt de innovaties op het gebied van gezondheid goed in de gaten. Zo zijn we nu bezig met een nieuw voedingsprogramma op basis van een wangslijm DNA-test, zeer interessant! Ook zijn we gestart met EMS fitness, in slecht 20 minuten zeer goede resultaten.. heel apart.
Het is fijn om een gezonde lifestyle te hebben, het biedt vele voordelen! Geweldig om mee te maken dat ik anderen inspireer!

Lisa

BE WHO YOU WANT TO BE
Mijn naam is Lisa, personal trainer bij You+ personal training.
Ik ben er om je te helpen plussen, zowel fysiek als mentaal. 

LIVE LIKE A CHAMPION AND FEEL GREAT
Door het wedstijd-turnen ben ik al sinds jonge leeftijd bezig met gezondheid en lifestyle. Daarnaast is dansen is altijd mijn hobby geweest. Door deze achtergrond ben ik gevraagd om in de fitnessbranche aan de slag te gaan als groeples docente. Middels diverse opleidingen heb ik me ontwikkeld als allround docent o.a.: Body Combat, Pump, Zumba, Fit Boxing, Yoga.
Bij You+ zet ik mijn ervaring en positieve energie in als premium personal trainer.

30 DAYS TO CREATE A HABIT, 90 DAYS TO CREATE A NEW LIFESTYLE
Met onze 30/90 methode combineren wij de volgende gebieden voor optimaal resultaat: training, voeding, gedrag en herstel.
Om je een persoonlijke en motiverende workout te bieden gebruik ik traditionele- en moderne trainingsmethoden zoals: fitness, core-training, bootcamp, kickboksen, yoga, EMS training.

You-plus - personal trainers - personal trainer en coach lisa

Wordt wie je wil zijn…. Ik zet mijn ervaring en positiviteit in om je daarbij te helpen!

You-plus - personal training - de beste personal trainers - Niels de Bont

Niels de Bont

Sanne Alferink

You-plus - personal training - de beste personal trainers - Sanne Alferink
You-plus - personal training - de beste personal trainers - Emma van Schoonhoven

Laten we er samen een geweldige tijd van maken!

Emma van Schoonhoven

Mijn naam is Emma. Ik werk bij You+ op kantoor en als EMS trainster. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door verschillende vormen van sport, waaronder schaatsen, zwemmen en paardrijden. Mijn grootste liefde is skiën, sinds mijn 19e spendeer ik elke winter in de bergen, voornamelijk Oostenrijk waar ik als skileraar gewerkt heb.

Dit jaar zullen jullie mij voornamelijk vinden bij onze studio in Zutphen en 1 dag in de week in studio Deventer. Als trainer vind ik het geweldig om jullie te begeleiden en te helpen om fitter, sterker, actiever en met een positieve mindset door het leven te gaan.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan onze doelen en om plezier te hebben tijdens onze lessen!

Esther Wijnen

Ik ben Esther, 54 jaar jong en woon samen met man Jeroen en drie kids (19-22 jaar) in Goor. Achtergrond in triatlon en trainingen geven in sportschool.
Mijn opleiding sportmassage heeft me enthousiast gemaakt om ook de opleiding tot fysiotherapeute te gaan doen. Na aantal jaren van eigen praktijk, ben ik nu blij met eigen onderneming (www.EchtEsther.nl) zonder pand, personeel en zorgverzekeraar.

Nu werk ik met gezonde mensen die ik mag helpen naar gezondere actieve leefstijl. Aangezien ik met name online en met fitchecks werk, is de afwisseling met training EMS-training geven erg leuk. In Goor en Diepenheim geef ik personal trainingen en bootcamps outdoor. Eerder heb ik als zzp-er gewerkt voor fit20 in Twente en voor een andere EMS studio in Apeldoorn.

You-plus - personal training - de beste personal trainers - esther wijnen