Personal Trainer Deventer

Boek een gratis proefles!

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Premium Personal Trainers

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Ontdek jouw trainingsvorm

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Vrijblijvende kennismaking

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Gratis proefles t.w.v. €65,-

Boek een proefsessie

Beweging

Voeding

Gedrag

Herstel

you-plus-ems-training-2

Personal Training bij You+

Haal het beste uit jezelf met de premium personal trainers van You+ in Deventer. Onze methodes beloven zowel plezier als resultaat in iedere workout.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of wilt herstellen van een blessure, bij You+ kan iedereen zichzelf verbeteren. Onze personal trainers en trainsters combineren traditionele en moderne trainingsmethoden zoals fitness, core-training, bootcamp, kickboksen, yoga en EMS in onze eigen personal training studio in Deventer. Op deze manier zorgen wij voor een persoonlijke, effectieve en gevarieerde training.

Onze premium personal trainers en trainsters zijn fit, ervaren, gekwalificeerd en hebben een topsportmentaliteit om je naar een hoger niveau te tillen. Onze personal trainers richten zich niet alleen op beweging, maar ook op voeding, gedrag en herstel, om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te behalen.

Klaar om te ontdekken wat premium personal training voor jou kan doen? Vraag nu een gratis proefles aan en ervaar de kracht van leuke en effectieve workouts!

Boek een proefsessie

Ontdek ons 30/90 concept

Met ons unieke 30/90 concept verander je duurzaam je lifestyle. In 30 dagen ontwikkel je samen met ons je nieuwe routine. Door dit 90 dagen vol te houden wordt dit een gewoonte. Je zult merken dat het mogelijk is blijvende veranderingen aan te brengen en dat trainen geen tijd kost, maar energie en dus tijd oplevert! Onze personal trainers focussen op vier essentiële gebieden: training, voeding, rust en gedrag.

Bij You+ bepaal je zelf hoe en wanneer je traint, of het nu met een personal trainer op locatie in Deventer is of met een personal trainer aan huis. Op deze manier kun je de nieuwe routine en gewoontes zo goed mogelijk laten uitsluiten bij jouw dagindeling.

Boek een proefsessie

Gerrit Montizaan

52 jaar

“Absoluut 100% geweldig en leuk!”

Na 3 maanden is het a way of living geworden, wil je lichaam niet meer anders. Realiseer me nu dat ik de beste ontdekking die ik de laatste jaren heb gedaan prijsgeef. Hopelijk blijven ze tijd voor me houden..

Hella van Dam

33 jaar

“Ideale training om fitter te worden”

EMS is ideaal! Corona proof, niet meer lang in een drukke gym. Ik heb artrose en kan met EMS trainen zonder mijn gewrichten zwaar te belasten.
Zeker fitter geworden!

 Siema Manniesing

47 jaar

You-plus - personal training - try-outs - ems review

“EMS training is top en werkt echt!”

EMS is leuk, het is anders en het werkt! Je voelt je dieperliggende spieren aan het werk gaan en na 20 minuten heb je inderdaad het gevoel alsof je letterlijk bergen hebt verzet. Ik ben er zelfs PT bij gaan doen!

you-plus-personal-training-3

Personal Training in Deventer

Ervaar de voordelen van personal training bij jou om de hoek. You+ is centraal gelegen in Deventer. Je vindt ons in De Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer. Onze personal training studio is ook goed te bereiken vanuit Twello, Epse en Gorssel.

You+ heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en heeft als doel om zo veel mogelijk mensen fitter en gezonder te maken. Start vandaag met een gezondere levensstijl en boek een vrijblijvende proefles. Maak kennis met onze personal trainers en trainsters Bas, Bryan, Lisa, Emma, Sanne en Niels.

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Premium Personal Trainers

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Ontdek jouw trainingsvorm

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Vrijblijvende kennismaking

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Gratis proefles t.w.v. €65,-

Boek een proefsessie