20% Productiever en een betere ‘work life balance’

Vitaliteit op de werkvloer

Wanneer je regelmatig sport, merk je dat aan je gemoedstoestand. Je zit beter in je vel en bent tot wel 20% productiever, blijkt uit onderzoek van World Health Organization. Op basis van een 40-urige werkweek komt dit neer op 8 uur per dag oftewel een gehele werkdag. Gezonde werknemers zijn productiever, maar hebben ook meer plezier in hun werk. Wat bijdraagt aan een goede werksfeer en betere prestaties.

Collega’s aan het sporten krijgen? You+ helpt bedrijven in beweging. Onze trainers komen desgewenst bij jullie op kantoor/bedrijf en verzorgen trainingen die aansluiten op jullie wensen en behoeften. Benieuwd wat wij jullie kunnen bieden?

Work -/- life balance

Regelmatig sporten op het werk met je collega’s heeft een hoop positieve effecten. Werknemers leren elkaar beter kennen en begrijpen. Hierdoor verloopt de communicatie soepeler en zijn ze meer bereid om elkaar te helpen en dit zorgt voor een ontspanning werksfeer. Al deze punten werken stress verlagend en maken de sfeer op kantoor een stuk beter. Door minder stress op het werk te hebben neem je dit ook minder mee naar huis. Zo kan je thuis bezig met wat je zelf wilt en kan je je beter opladen voor weer een nieuwe werkdag.

Delen

Auteur

Bas Streppel