EMS-training.. positief verrast

Ik ben een sceptische man, zeker wat betreft nieuwe fitness rages. Ik geloofde niet dat een elektrisch pak mijn spieren echt kon versterken. Al jaren zeer groot in Duitsland.. jaja zal wel.
“Je bent kritisch en roept dat het niet werkt.. maar je hebt het nog nooit gedaan?!”
Trainer
Bas van You+ personal training Zutphen daagt me uit en heeft een punt, dus tijd om mezelf open te stellen voor een om ems te ervaren.

Ik had dus twijfels en zorgen over electronic muscle stimulation. Is het veilig, werkelijk effectief, ongemakkelijk? Natuurlijk deed ik vooraf wat onderzoek online over ervaringen, de wetenschap achter ems, etc. Het bleek dat You+ met Xbody equipment werkt, het beste ems-systeem verkrijgbaar. Dit samen met de overtuiging van Bas stemde me stiekem wat positiever.

De intensiteit van de training verraste me. Het was een gek gevoel maar niet pijnlijk.
Het duurde slechts 20 minuten maar was toch een intense full-body workout. Bas begeleidde me door een reeks oefeningen, mijn spieren trokken duidelijk dieper samen dan bij andere trainingsvormen. Ik voelde me uitgedaagd, maar ook energiek en gemotiveerd om vaker te gaan om te zien wat het me zou brengen.

Na een paar EMS-trainingen begon ik verrassende resultaten op te merken. Mijn spieren voelden sterker en beter gedefinieerd aan. Ik merkte ook een verbetering in mijn algehele kracht en uithoudingsvermogen.

Ik moet nu dus toegeven dat de resultaten mijn verwachtingen zwaar hebben overtroffen…

You+ ems training Zutphen en ems training Deventer bedankt!

Delen

Auteur

Bas Streppel