Door te trainen met EMS-technologie kun je de resultaten van een fitness training van 90 minuten in slechts 20 minuten bereiken! Tijdens de sessie worden je spieren gestimuleerd door elektroden, deze zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt. De begeleiding door onze personal trainers is afgestemd op jouw doelen en niveau.
Met onze Vrienden Actie hopen wij er te voor zorgen dat onze doelstelling “Zo veel mogelijk mensen FIT krijgen”, nog meer haalbaar wordt. Ervaar de kracht van EMS-training samen en wordt allen fit! Beide vrienden worden beloond met de actie. Bij inschrijving ontvang jullie beiden 1 maand GRATIS training!
Meld je hieronder snel aan en wij plannen samen met jou een proefles in.
You-plus - personal training - vriendenactie

Gerrit Montizaan

52 jaar

“Absoluut 100% geweldig en leuk!”

Na 3 maanden is het a way of living geworden, wil je lichaam niet meer anders. Realiseer me nu dat ik de beste ontdekking die ik de laatste jaren heb gedaan prijsgeef. Hopelijk blijven ze tijd voor me houden..

Hella van Dam

33 jaar

“Ideale training om fitter te worden”

EMS is ideaal! Corona proof, niet meer lang in een drukke gym. Ik heb artrose en kan met EMS trainen zonder mijn gewrichten zwaar te belasten.
Zeker fitter geworden!

Naomi Lichtenberg

25 jaar

You-plus - personal training - try-outs - ems review

“EMS training is top en werkt echt!”

EMS is leuk, het is anders en het werkt! Je voelt je dieperliggende spieren aan het werk gaan en na 20 minuten heb je inderdaad het gevoel alsof je letterlijk bergen hebt verzet. Aanrader.

VOORDELEN VRIENDENACTIE

  • Eenvoudig kennismaken.
  • Advies premium personal trainer.
  • Jouw trainingsvorm ontdekken.
  • Exclusieve try-out aanbieding!
  • Leuke leerzame ervaring.
  • Stap 1 naar een gezonde lifestyle!