EMS Training Deventer

In 20 minuten fit met EMS Training!

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Intake

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)EMS Training

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Vrijblijvend advies

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Gratis proefsessie t.w.v. €27,50

Boek een proefsessie

Adres:
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, 7418 AJ, Deventer

Fit in 20 minuten

Trainen met impulsen

Krachtige spieren

Betere stofwisseling

Nieuwste technologie

you-plus-ems-training-2

Wat is EMS?

Wij nodigen je uit om de kracht van EMS training te ontdekken op onze locatie in Deventer. Tijdens een EMS training worden je spieren door elektroden in het EMS pak gestimuleerd. Hierdoor bereik je in slechts 20 minuten hetzelfde resultaat als een intensieve sessie in de sportschool van 2 uur. Zo bouw je op korte termijn spiermassa op, verhoog je het metabolisme, wordt onderhuids vetweefsel verminderd en verstevig je de huid.

Hoe gaat een EMS training?

Tijdens een EMS proefsessie in Deventer wordt je persoonlijk begeleid door een van onze professionele EMS trainers. We starten met een kort intakegesprek om een goed beeld van jouw huidige conditie en doelstellingen te krijgen. Daarna kiezen we intensiteit die bij jou past en gaan we aan de slag met de EMS training. Na afloop bespreken we onder het genot van een drankje eventuele vragen en adviseren we welke training het beste bij jouw doelstellingen en leefstijl past.

Ervaar zelf de voordelen van EMS en boek een geheel vrijblijvende EMS proefsessie bij You+ in Deventer.

Boek een proefsessie

Ontdek de kracht van EMS

De EMS training is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van beginner tot topsporter, iedereen kan winst behalen met EMS. Zelfs wanneer je blessures of gezondheidsklachten ondervindt kan EMS uitkomst bieden omdat er geen gewrichtsbelasting is. Bij You+ zorgen wij ervoor dat de training 100% is afgestemd op jouw doelen en niveau. Zo kun je binnen enkele sessies al aanzienlijke verbeteringen in rug- en gewrichtspijn ervaren. Wij adviseren één tot maximaal twee sessies per week voor optimale resultaten met voldoende aandacht voor het herstel van de spieren.

Ook bij overgewicht is het mogelijk om EMS trainingen te volgen. Wij bieden flexibele pakken tot maat 48 en houden rekening met eventuele klachten. Tijdens de EMS trainingen wordt ook onderhuids vetweefsel afgebroken en wordt er spiermassa opgebouwd. Hierdoor wordt de ruststofwisseling verhoogd waardoor er in rust meer calorieën worden verbrand.

Boek een proefsessie

Gerrit Montizaan

52 jaar

“Absoluut 100% geweldig en leuk!”

Na 3 maanden is het a way of living geworden, wil je lichaam niet meer anders. Realiseer me nu dat ik de beste ontdekking die ik de laatste jaren heb gedaan prijsgeef. Hopelijk blijven ze tijd voor me houden..

Hella van Dam

33 jaar

“Ideale training om fitter te worden”

EMS is ideaal! Corona proof, niet meer lang in een drukke gym. Ik heb artrose en kan met EMS trainen zonder mijn gewrichten zwaar te belasten.
Zeker fitter geworden!

 Siema Manniesing

47 jaar

You-plus - personal training - try-outs - ems review

“EMS training is top en werkt echt!”

EMS is leuk, het is anders en het werkt! Je voelt je dieperliggende spieren aan het werk gaan en na 20 minuten heb je inderdaad het gevoel alsof je letterlijk bergen hebt verzet. Ik ben er zelfs PT bij gaan doen!

you-plus-ems-training-3

EMS Training in Deventer

Ben je op zoek naar een efficiënte manier van sporten? Ervaar dan de voordelen van een EMS training bij jou om de hoek. Je vindt ons in De Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen in Deventer en zijn wij ook vanuit Colmschate, Schalkhaar en De Vijfhoek goed te bereiken op onze locatie.

You+ heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en heeft als doel om zo veel mogelijk mensen fitter en gezonder te maken. Boek vandaag nog een geheel vrijblijvende EMS proefsessie en maak kennis met onze personal trainers Bas, Bryan, Lisa, Emma, Sanne en Niels.

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Intake

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)EMS Training

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Vrijblijvend advies

Schietroos (Blauw met grijze achtergrond)Gratis proefsessie t.w.v. €27,50

Boek een proefsessie