Mijn naam is Bas Streppel, ondernemer en personal trainer bij You+. Het is fijn om een gezonde lifestyle te hebben. Het biedt vele voordelen, bijvoorbeeld lekker vitaal zijn voor mijn kinderen!
Onze personal trainers Lisa, Bryan zijn topsport karakters die jou motiveren om You+ te worden. Met de unieke 30/90 methode richten we ons op 4 gebieden: beweging, voeding, gedrag en herstel.
You-plus - personal trainers - bas streppel klein

Gerrit Montizaan

52 jaar

“Absoluut 100% geweldig en leuk!”

Na 3 maanden is het a way of living geworden, wil je lichaam niet meer anders. Realiseer me nu dat ik de beste ontdekking die ik de laatste jaren heb gedaan prijsgeef. Hopelijk blijven ze tijd voor me houden..

Joachime Hutten

42 jaar

“Vanaf het eerste moment heel vertrouwd.”

Als wandelaar zag ik Bas fanatiek boxen met een PT klant. Ik zei tegen mijn vriend “ dat lijkt mij ook leuk, zal wel niet kunnen met mijn rug..” Inmiddels zijn we 2 jaar verder. Ik ben fit en met mijn rug gaat het heel goed!

Naomi Lichtenberg

25 jaar

You+ testimonial - Naomi

“Ik word sterker en de kilo’s vliegen eraf.”

Fijne begeleiding met PT waardoor het bijna altijd een feestje wordt om te gaan sporten! De coaching op voeding en herstel levert mij veel op. De prachtige bootcamp locaties werken motiverend.

Voordelen proefsessie

  • Vrijblijvende kennismaking.
  • Advies premium personal trainer.
  • Jouw trainingsvorm ontdekken.
  • Leuke, leerzame ervaring.
  • Stap 1 naar een gezonde lifestyle!