Wij geloven in succes

Ons 30/90 concept is uniek voor de fitnessbranche en dé manier om jouw lifestyle duurzaam te veranderen. Je gaat ervaren dat trainen geen tijd kost maar tijd oplevert!

Om te veranderen moeten we streven naar nieuwe gewoontes die zijn vol te houden.
Onze methode is gebaseerd op de wetenschap dat de mens circa 90 dagen nodig heeft om gedragsverandering te bereiken. Bij You+ gebruiken we 30 dagen om nieuw gedrag te creëren, door dit 90 dagen vol te houden wordt het nieuwe gedrag een gewoonte. Lichaam en geest hebben zich na deze drie maanden dusdanig aangepast dat je behoefte krijgt aan je nieuwe lifestyle als je er plots van afwijkt.

Onze methodiek richt zich op 4 gebieden om je nieuwe lifestyle te bereiken: training, voeding, rust en gedrag.

You-plus - personal trainer - 30 90 methode logo

De vier pijlers van You+

Wanneer je besluit om aan jezelf te gaan werken dan is dat geweldig! Om jou goed te helpen bij het bereiken van gezondheid doelstellingen kijken we niet naar beweging alleen. Onze  methodiek richt zich op 4 gebieden: beweging, voeding, gedrag en herstel.

Beweging

Goed trainen en bewegen is de basis om je gezondheid op peil te houden! Onze methodes zorgen voor plezier en resultaat.

Lees meer

Voeding

Ieder mens verwerkt voeding anders. Onze unieke wangslijm DNA-test resulteert in een voedingsplan voor jouw genetische aanleg.

Lees meer

Gedrag

Je hebt besloten aan jezelf te werken en dat is een geweldige stap! Wij helpen je met de juiste mindset én het vol te houden.

Lees meer

Herstel

Zorg er met ons voor dat je de balans vindt die nodig is om: vooruitgang te boeken, stress te reduceren en blessures te voorkomen.

Lees meer

“Super goede methode voor snel en gericht resultaat. Zeker een aanrader.”

Haiko Hartman • CEO