Het bereiken van een gezonde lifestyle red je niet met sporten alleen

Ons lichaam bestaat voor 60% uit water!

Het bereiken van een gezonde lifestyle red je niet met sporten alleen. Het is van belang dat je gezond eet, voldoende rust neemt en je mentaal prettig voelt.

De methodiek van You+ richt zich op 4 fundamenten om een gezonde lifestyle te bereiken en te behouden: training, voeding, gedrag en herstel.

Training
Goed trainen en bewegen is de basis om je gezondheid op peil te houden! Iedereen kan zichzelf verbeteren en wij helpen je daarbij.
Om je een persoonlijke, effectieve en gevariëerde workout te bieden gebruiken we traditionele- en moderne trainingsmethoden zoals: fitness, core-training, bootcamp, kickboksen, yoga. Onze gekwalificeerde personal trainers behoren tot de beste. Gezonde en ervaren topsport karakters die wat extra’s weten te brengen!

Voeding
Ieder mens verwerkt voedingsstoffen (koolhydraten, eiwitten en vetten) anders. Gewichtsverlies hangt grotendeels af van individuele genetische eigenschappen.
Met onze unieke wangslijm DNA test bepalen wij je stofwisselingstype. Vervolgens starten we met een persoonlijk voedings- en beweegplan en leer je voor altijd welke voedingsstoffen wel of niet bij jou passen.
Onze DNA test maakt een einde aan vage inschattingen en tegenstrijdige informatie. Met ‘Jouw DNA. Jouw Voeding’ bereik je effectief en duurzaam je gezondheidsdoelstellingen!

Gedrag
Je hebt besloten aan jezelf te gaan te werken bij You+ en dat is een geweldige stap! Wij helpen je verder met het verkrijgen van de juiste mindset én deze vol te houden.
Samen gaan we van je nieuwe gedrag een gewoonte maken. Om je te motiveren en barrières weg te nemen maken we inzichtelijk waarom we methodes hanteren. Je gaat merken dat werken aan jezelf geen tijd kost maar tijd oplevert.

Herstel
‘Een baby groeit als die slaapt….’ (D. Kerkmeijer), ‘De Tour.. die win je in bed!’ (J. Zoetemelk).
Ondanks deze algemeen bekende wijsheden blijft herstel een onderschatte factor bij het bereiken van een gezonde lifestyle.  Zorg er met ons voor dat je de balans vindt die nodig is om vooruitgang te boeken, stress te reduceren en blessures te voorkomen.

Delen

Auteur

Bas Streppel