EMS training – ervaring van een klant

Dik een half jaar geleden ging bij mij de knop om. Ik wilde me weer fit en energiek voelen en mijn corona kilo’s kwijtraken. En ik wist dat het me niet ging lukken met een standaard sportschool abonnementje en met een beetje opletten op mijn voeding. Zeker niet naast de tijd en aandacht die ik mijn gezin wil geven en een fulltime baan. Hier had ik grover geschut of iets nieuws voor nodig.

Ik had al eens iets gehoord over EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) training. In 20 minuten bereik je hetzelfde resultaat als met een reguliere fitness training van 90 minuten. Dit leek me wel wat, want als ik ergens gebrek aan heb dan is het wel tijd.

In mei ben ik gestart. Niet alleen met EMS, maar met een combi van personal training, EMS en een goed voedingsplan. Stap voor stap verloor ik kilo’s en kreeg ik daar energie en de drive om door te gaan voor terug. En uiteindelijk medio december heb ik mijn doel gehaald. Wat een kick gaf dat!

De combi EMS in Deventer met daarnaast ‘gewoon’ fitness en goede voeding, onder begeleiding van een zeer bekwame personal trainer waren voor mij de sleutels tot succes.

EMS is leuk, het is anders en het werkt! Je voelt je dieperliggende spieren aan het werk gaan en na 20 minuten heb je inderdaad het gevoel alsof je letterlijk bergen hebt verzet.
Daarnaast is afvallen en sterker worden zonder een goed voedingspatroon kansloos. En goede voeding, zo heb ik geleerd, is dus zeker niet: weinig eten. Sterker nog, ik heb niet één keer honger gehad de afgelopen maanden.

Dit mooie resultaat in toch wel een korte tijd had ik nooit gehaald zonder mijn personal trainer in Zutphen; dank je wel Bryan Preusterink voor je vakkennis en voor het feilloos aanvoelen wanneer je mij moest pushen of juist pas op de plaats moest maken om mij wat ademruimte te gunnen. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd samen richting het volgende doel te werken.

En dank aan jou en Bas Streppel voor waar jullie met You+ voor staan: jullie klanten te helpen plussen en de beste versie van henzelf te worden.

Delen

Auteur

Bas Streppel