Jouw eerste 30 dagen

Nieuw gedrag

Om te veranderen moeten we streven naar nieuwe gewoonten die zijn vol te houden! Wij van  You+  helpen daarbij met onze 30/90 methode. Aandacht voor jou is hierin van essentieel belang.

Personal trainer Bryan: ‘Bij ons ervaar je geen ongemakkelijke gevoelens zoals’:
‘Help waar moet ik beginnen?’ of ‘Kan ik dit wel…’

Nieuw gedrag creëren

De eerste 30 dagen van onze samenwerking gebruiken we om nieuw gedrag te creëren. De focus ligt op: kennis maken, doelstellingen bepalen, basic training skills, voedings tips, training en herstel routine.

Met iedere deelnemer plannen we na de proefsessie een ‘persoonlijk doelstellingen gesprek’. Onze premium trainers zijn geschoold om jou te helpen te ontdekken waarom je bepaalde gezondheidsdoelstellingen wil behalen. We vatten het gesprek samen in een ‘persoonlijke doelstellingen kaart’ en leggen uit hoe de You+ member app jou kan ondersteunen. De agenda functie pakken we er direct bij om jou sessies in deze eerste fase in te plannen.

EMS klant Lisa: ‘Dit is even wat anders dan starten met normaal fitness, echt next level!’

Blijvende verandering
Samen met jou streven we er naar om van de opgebouwde routine in fase 1 een blijvende gewoonte te maken. Meer hierover lees je in onze blog ‘Blijvend veranderen in 90 dagen.

Delen

Auteur

Bas Streppel